Tävling

En gång i kvartalet utlyser vi en pristävling för våra medlemmar! En fråga kommer att ställas, och det kan röra allt från allmänkunskap till saker om vår Samfällighet där du kan finna svaret antingen direkt på någon av våra sidor som du kommer till genom att klicka på länkar till vänster på startsidan, eller någon länk du finner på dessa sidor.

Vi drar lott från de riktiga svar som inkommit!

Två av gångerna kommer prisutdelning att ske offentligt: på Föreningsstämman (vår) och under Samfällighetsspelen (september). Då måste man vara närvarande för att kunna få sitt pris! De övriga två gångerna drar styrelsen själva fram en vinnare som kontaktas, och namn publiceras på hemsidan.

OBS: Genom att sända in svar går du med på att, om du skulle vinna, ditt namn och evt bild publiceras här på hemsidan!

VÅRENS FRÅGA: Vilken handling fastställs och godkänns av föreningsstämman, och som i sin tur bestämmer det Driftbidrag du ska betala varje månad?

RÄTT SVAR ÄR: DEBITERINGSLÄNGDEN. Svaret kunde finnas om man läser under fliken "Driftbidrag".

Vinnare i denna omgång är Dennis Bunting, som erhåller ett presentkort på Mirum Galleria (under förutsättning att man är närvarande för att hämta det). Grattis!

Ny tävling / fråga kommer att publiceras efter Föreningsstämman!

Sänd in ditt svar med e-post senast 30 april till martin@haspens.se!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.